Over EduART Fotografie

Mijn naam is Eduard van der Heyde, van EduART Fotografie. Mijn stijl valt het best te omschrijven als grafisch geïnspireerde fotografie: basic en duidelijk qua vormentaal, maar met een artistieke twist. Die twist vind je bijvoorbeeld terug in verrassend kleurgebruik en intrigerende vormen.

Mijn specialisme is portretfotografie, maar ik fotografeer bijvoorbeeld ook voor evenementen of bedrijven. Iedereen die zijn visie of boodschap wil ondersteunen met een sterk communicerend beeld is bij mij aan het juiste adres. Dan kan zowel in een fotoserie als in een enkel beeld. Inmiddels heb ik voor vele particuliere opdrachtgevers gewerkt en voor enkele grotere bedrijven, waaronder Spotlight Records (een platenlabel), Mango (een kledingmerk) en het Conservatorium van Amsterdam.

Ik vind het belangrijk dat er bij het samenwerken met een opdrachtgever een goede basis is. Ik luister goed naar uw wensen en maak indien gewenst eerst een moodboard, zodat er wederzijds vertrouwen is voor ik aan de opdracht begin. Zo kunnen we zo snel mogelijk een mooi beeld neerzetten.

Mijn inspiratie komt uit veel verschillende hoeken: ik hou van grote fotografen, zoals Anton Corbijn, Ed van der Elsken, Erwin Olaf, Carly Hermes en Helmut Newton, maar ik haal mijn inspiratie ook uit schilders en jonge opkomende fotografen. Die diversiteit aan invloeden zie je dan ook terug in mijn werk.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Laat een bericht achter via de contactpagina.